Pristaje joj kao salivena: Ana Radišić zablistala u maloj crvenoj haljini koja je odlična alternativna crnoj varijanti

Ana Radišić s brojnim poznatim osobama 'uzletjela među oblake' i proslavila drugi rođendan svog podcasta. Za tu je prigodu odabrala malu crvenu haljinu i prošetala stajling bez greške
Vidi originalni članak

Zagrebački Hotel Esplanade, točnije Oleander terasa, u utorak navečer vrvjela je pozitivnom atmosferom, najboljom glazbenom podlogom i brojnim gostima koji su slavili drugi rođendan podcasta Ane Radišić.

Anin podcast danas broji više od 1,9 milijuna pregleda, a kad ga je pokrenula na prvi dan ljeta 2020., željela je kroz svoje goste gledateljima otkriti inspirativne i zanimljive priče osoba iz javnog i društvenog života

Za ovu bitnu prigodu odabrala je domaći dizajn, Lei Lou dizajnerice Aleksandre Dojčinović i pojavila se u crvenoj haljini koja joj pristaje kao salivena.

I dok je little black dress svevremenski komad u garderobi, crvena varijanta odličan je izbor kad želite napraviti odmak od klasike, baš kako je to napravila svestrana Ana. Njezin izbor bio je model s volanima na gornjem dijelu i kratkim prorezom na rubu. 

Riječ je o haljini Lucia iz nove kolekcije koja, osim u crvenoj, dolazi i u klasičnoj crnoj boji. 

Zna kako crvena boja fantastično pristaje uz elegantnu zlatnu pa je izbor sandala išao u tom smjeru. Odabrala je crno-zlatne sandale koje su izvrsno upotpunile glamuroznu kombinaciju. 

Tako jednostavna, a prekrasna: Ona je svojom pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici

Ako ovog ljeta u kolekciju dodate sandale kakve nosi stilistica i dizajnerica, nećete pogriješiti: Najtraženiji su izbor ove sezone

Rado smo se prisjetili kombinacija Leonarde Lončar i kćeri Marte u kojima ne nedostaje jarkih boja i efektnih uzoraka

Koliko često se šišate? Frizeri kažu da postoji dobar razlog zašto treba redovito šišati vrhove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".