Prisjetili smo se genijalnog prizora sa zagrebačkih ulica: Osvojila je prolaznike maskirajući se u glazbenu i modnu divu!

Goran Čižmešija fotografirao je Dijanu Banek koja se maskirala u svoju veliku inspiraciju - Josipu Lisac
Vidi originalni članak

Danas je fašnik! Osim ukusnih krafni s marmeladom, omiljena aktivnost je i maskiranje u razne kostime. Povodom današnjeg dana prisjetili smo se genijalne maske koja nas je prije nekoliko godina oduševila na zagrebačkim ulicama. Dijana Banek pozirala našem Goranu Čižmešiji na Trgu bana Jelačića, a cool maska nije mogla proći nezamijećeno. Dijana je plesačica i pjevačica ansambla Lado, a našem je fotografu tada otkrila da su imali maskenbal na poslu, a ona je odabrala biti - Josipa Lisac!

Dijana je otkrila:

- Obožavam gospođu Josipu Lisac, divim joj se cijeli život, silno volim njezino pjevanje i dala sam si puno truda da čim više podsjećam na nju. Svake se godine maskiram, prošle sam bila Helga iz serije "Alo, alo". Plesačica sam u ansamblu Lado 33 godine pa mi je svakodnevno izdanje sportsko jer svaki dan idem na trening. 

Mi kažemo da je Dijana u svojem naumu potpuno uspjela jer neodoljivo podsjeća na našu glazbenu i modnu divu, prvenstveno na izdanje Josipe Lisac s inauguracije Zorana Milanovića.

 U galeriji smo izdvojili i najekstravagantnija izdanja Josipe Lisac kroz godine:

FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com

Nevena Rendeli Vejzović o Women‘s Weekendu i ulozi žena: 'Izazovi su za žene sve veći i sve teži'

Bira haljinu za koju kažu da laska svakoj figuri: 'Moj je stil elegantan, kad se sređujem, uvijek biram haljine!'

Atraktivna Marija u odličnoj kombinaciji: 'Volim boje i mix uzoraka, kao i eleganciju, ženstvenost i profinjenost'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".