Prisjetili smo se Adventa ranijih godina, a tad su ga obišle najstylish cure u gradu čiji stil volimo

Prije par godina pozirale su za magazin Budi.IN Chic, a Advent je i tad izgledao fantastično, kao i naše super cure!
Vidi originalni članak

Obožavamo zagrebački advent i teško je reći koja je lokacija bolja. Nekako nam se čini da uvijek dođe na onu "bitno je s kim, a ne gdje". Upravo iz tog razloga, prisjetili smo se pretprošlogodišnjeg Adventa kad je pet stylish djevojaka poziralo za Budi.IN Chic na popularnim lokacijama.

Sve ih je, naravno, foto-objektivom ulovio naš Goran Čižmešija, a njihove kombinacije i dvije godine kasnije izgledaju baš trendi.

Pravnica Antonella Bačić Crnjac pozirala je na Stroosmartreu, odnosno Adventu na Strossu, a njezina kombinacija baršunastih hlača i čupave bunde totalno je u božićnom duhu. 

Influencerica Željka Molnar odabrala je Tomislavac i njegov Ledeni park kao savršenu zimsku kulisu, a zna da minice zimi savršeno funkcioniraju uz grilonke i cool jaknu. 

Fotograkfinja Ena Mihoci za šetnju Tomićevom, gdje je ranije bilo Fuliranje pa je premješteno na Strossmayerov trg, odabrala je francuski chic, a beretka je i dalje omiljen modni dodatak brojnih trendseterica. 

Influencerica Rita Rumora karirano nosi već nekoliko sezona, a zna da je zima nezamisliva bez predimenzioniranog, toplog džempera i vječnog klasika u ormaru - kaputa boje devine dlake. 

U ovoj odjevnoj kombinaciji PR stručnjakinja Martina Matušin može s posla produžiti u provod na Europskom trgu, a čizme sa sarama do koljena klasik su koji je ove godine postao pravi hit¨

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".