Pripremite se za nadolazeće hladne zimske dane uz najtoplije modele gležnjača

Ara shoes kolekcija donosi udobnost, stil i toplinu u svakom koraku
Vidi originalni članak

Zima je pred vratima, a s njom raste i potreba za što toplijom i udobnijom obućom koja će štititi stopala od hladnoće, kiše i snijega. U potrazi za idealnim parom cipela, brend Ara shoes predstavlja kolekciju gležnjača s kojom ćete lako upotpuniti sve isplanirane modne kombinacije i ove zime. Raznolika ponuda donosi komade namijenjene svakom ljubitelju mode. 

GORETEX MEMBRANA ZA POTPUNU ZAŠTITU 
Inspirirani željom da pruže vrhunsku zaštitu, modeli gležnjača obloženi su GoreTex membranom koja izdvaja Ara shoes od ostalih brendova. Ova inovativna tehnologija čini obuću u potpunosti vodootpornom i pruža sigurnost i suhoću stopala čak i u najnepovoljnijim uvjetima. Obuća izrađena od GoreTex membrane omogućava i prozračnost i trajnost tako da u ovim cipelama možete uživati godinama. 

KVALITETNA MEKA KOŽA ZA VRHUNSKI KOMFOR
Osim što se ne morate brinuti hoće li vaše stopalo ostati suho, možete biti mirni znajući da je vaša obuća izrađena od kvalitetne, meke kože. Zahvaljujući udobnoj visoko-mekoj funkciji, gležnjače su napravljene od mekog gornjeg materijala i potplata s posebnim umetkom od pjene za udobnost stopala. Bez obzira nosite li ih na poslu, u šetnji gradom ili na izletu, Ara shoes osigurava da vaši koraci budu ugodni i bez napora. 

SPOJ STILA, UDOBNOSTI I FUNKCIONALNOSTI
Zbog svoje jednostavnosti, gležnjače se savršeno slažu s mnogim stilovima i odjećom. Model Toronto možete pronaći u više boja – crnoj, sivoj, smeđoj i crvenoj pružajući slobodu odabira i prilagodbe osobnom stilu. 

Kolekcija zimske obuće ne samo da će vas osvojiti svojim modernim dizajnom nego i potpunom zaštitom od hladnoće. Bilo da ste ljubitelj zimskih sportova ili osoba koja cijeni udobnost tijekom svakodnevnih aktivnosti, Ara shoes ima pravo rješenje za vas. Zakoračite u hladne dane s povjerenjem, stilom i, prije svega, toplinom. 

Sve nove modele gležnjača možete pronaći u samostalnim Ara shoes trgovinama, ali i u prodajnim trgovinama Mass i Rodea te manjim trgovinama udobne obuće. 

Više informacija o modelima gležnjača potražite na Facebook stranici Ara Shoes Hrvatska

'Mushroom' bob iznenađujuća je frizura koja će biti popularna u 2024.
Uz asimetričnu crnu haljinu, Salma Hayek naglasak je stavila na chic detalje
Odličan blejzer s uzorkom kraljica Letizia 'razbila je' crnim hlačama i klasičnim salonkama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".