Samo za kraljevsku bebu: Dude od 808,824 kuna, a medvjedići za 3000!

Izgleda da će bebica Meghan i Harryja dudati dudu optočenu dijamantima i zlatom koja stoji gotovo 810 tisuća kuna, a možda će nositi i Guccijevu trenirku za 8800 kuna...
Vidi originalni članak

Skupi brendovi trljaju ruke i u svoje su ponude uvrstili najskuplje i najluksuznije komade - od odjeće, preko namještaja do igračaka. Ima tu svega, personaliziranih kaputića, kardigana od kašmira i tradicionalnih drvenih konja za ljuljanje, brendovi jedva čekaju uzeti svoj dio kolača kad stigne kraljevska beba. 

"Sve je preraslo u veliko tržište, a u tome su pomogli članovi kraljevske obitelji. Mnogi brendovi ovdje su vidjeli svoju priliku internacionalni biznis", rekla je Kate Freud, urednica magazina Baby and Little London za thejakartapost.com. 

- Torba za pelene s Burberryjevim potpisom stoji 16000 kuna i roditelji su spremni toliko platiti - rekla je. 

Možete nabaviti i koljevku ukrašenu s 18-karatnim zlatom koja stoji oko 440.000 kuna! 

Britanski mediji pišu da su Meghan i Harry izabrali neutralne boje za bebinu sobu, a ako jednom u javnost izađe što je točno kupila, to će se odmah rasprodati, tvrdi Freud. Procjenjuje se kako će tržište dječje odjeće porasti za 19 posto i doseći nevjerojatnih 50 milijardi kuna, kaže tvrtka za istraživanje tržišta Mintel. U njujorškom dućanu Bergdorf Goodmann dječje Gucci cipelice, Dolce&Gabbana haljine i Burberry outfiti stoje pored plišanih medvjedića koji košta 3000 kuna. 

Kraljevska bebica napokon je stigla, a sve do sada internetom su kružile najluđe teorije zavjere o tome gdje je Meghan i kad je rodila:

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".