Pripijene traperice, omražene tenisice i preslatko društvo: Zgodna plavuša ukrala pozornost

Glomazne tenisica i statement jakna formula su za stylish outfit
Vidi originalni članak

Prezgodna plavuša sa zagrebačke špice definitivno nije mogla proći nezamijećeno u upečatljivoj kombinaciji koju je isfurala. 

Glavnu riječ vodila je statement metalik jakna koju je kombinirala s pripijenim trapericama i tenisicama o kojima vlada podijeljeno mišljenje: s jedne strane, cure ih baš obožavaju i nose ih u različitim kombinacijama, od elegantnih do ležernih. S druge strane, neki jedva čekaju da trend glomaznih tenisica prođe.

Međutim, kojem god timu pripadali, morate priznati kako njoj baš dobro pristaju! Također, gradom je prošetala u najslađem društvu i ukrala baš sve poglede prolaznika! 

 

Voli li više pse ili mačke, izlaske do jutra ili kućna druženja s društvom? Je li romantičan ili cijepljen od romantike? ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".