Pripijene kožne hlače izgledaju fantastično u kombinaciji s čizmama koje svoje mjesto trebaju naći u svakom ormaru

Prisjetili smo se odjevne kombinacije stajliš vizažistice koja je klasiku spojila s trendovima i našem Goranu Čižmešiji pozirala u izvrsnom outfitu
Vidi originalni članak

Zimski su dani mnogim damama nezamislivi bez kožnih komada i efektne bunde, a ta to dvoje daje savršen stajling, pokazala je i Gabriela Šulenta koju je Goran Čižmešija fotografirao u studenom 2019., no njezin outfit jednako dobro izgleda i danas!

Gabriela radi kao vizažistica, a našem je fotografu otkrila kako se ovako i inače sređuje. Ispričala je da od uzoraka voli pepitu, koja joj je jedan od omiljenih printova, dok nije obožavateljica životinjskih uzoraka pa ih uopće ne nosi.

- Cvjetne motive nosim samo ljeti, a što se tiče boja, ne nosim žutu. Volim nositi kožne stvari i dobro se osjećam u njima - rekla je lijepa vizažistica tada. 

Gabriela je odabrala skinny model kožnih hlača koji izgleda jako efektno u kombinaciji s crnim čizmama do koljena. Ovakav model dobro je dodati u garderobu jer je svevremenski - paše na sve, a nikada ne izlazi iz mode.

Pepiza uzorak razigrao je cijeli stajling, a zaokružila ga je torbicom koju fashionistice obožavaju, minijaturnom Furlom Metropolis.

Djevojke, zeznite muškarce ovim viralnim izazovom koji samo vi možete napraviti!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nijansa koja lijepo pristaje svima, a i političarke je posebno vole, vladat će proljetnom garderobom

Veronica Beard, Outnet,162 eura Tod’s, Outnet, 279 eura Reformation, net-a-porter.com, 185 eura Prada, net-a-porter.com, 580 eura Orton, net-a-porter.com, 270 eura Mr by Man Repeller, Outnet, 162 eura Moncler Ganius, net-a-porter.com, 995 eura Maje, Outnet, 139 eura Maison Margiela, net-a-porter.com, 195 eura Holzweiler, net-aporter.com, 90 eura H&M, 35 eura H&M, 30 eura H&M, 15 eura Camilla, Outnet, 364 eura

CeraVe od danas dostupan i u Hrvatskoj: Pristupačan brend s kvalitetnim proizvodima koji je hit na TikToku
Super odjevena ekonomistica nosi neobične čizme koje su mnogima bile na popisu želja, a 'podignu' svaki stajling
Jedna od najbolje odjevenih zastupnica odlično nosi crno od glave do pete, nosi suknju koja je hit već sezonama
'Predsjednik treba nositi samo odijela po mjeri, a prva se dama ne boji nositi boje, nego njima naglašava siluetu'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".