Pripijene kožne hlače i prekrasan osmijeh: Iva Jerković ukrala sve poglede na špici

Atraktivna voditeljica zna kako zablistati u jednostavnim komadima!
Vidi originalni članak

Iva Jerković apsolutna je zvijezda zagrebačke špice. Sunčani vikend iskoristila je za šetnju gradom u društvu prijateljice, a tom je prilikom plijenila pozornost u stvarno atraktivnoj kombinaciji.

Iva je odabrala pripijene kožne hlače koje je kombinirala s čizmama visokih sara i jednostavnom bijelom dolčevitom. Crno-bijeli look lijepa voditelja razbila je crvenim ružem koji je istaknuo njezin prekrasan osmijeh, dok je bujnu kosu uvila u lagane valove.

Njezina frendica odabrala je bijele traperice i visoke čizme u bež boji, a kombinirala ih je s vječnom prugastom majicom i jednostavnim kaputićem. Ma, cure, baš ste za čistu peticu! 

 

Napokon je procvjetala najljepša magnolija u Zagrebu 🌸 Tomislavac sad službeno postaje mjesto najljepših fotki na Instagramu! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".