Pripijene kožne hlače i hit čizme sezone: Mila Elegović ukrala pozornost u outfitu s kojim nema zime

Glumica je česta gošća naše street style rubrike, a ovog je puta ukrala pozornost u kombinaciji sastavljenoj od klasičnih i trendi komada
Vidi originalni članak

Mila Elegović česta je gošča naše street style rubrike jer uvijek rado pozira našem Goranu Čižmešiji. Jednom mu je prilikom, kad ju je fotografirao u damskom ljetnom izdanju, otkrila kako voli nositi štikle, a jedna od omiljenih torbi joj je ona s Louis Vuitton potpisom. Prema njezinom mišljenju, štikla i frizura uvijek moraju biti "cakum-pakum", a i ona je svaki dan sređena jer vjeruje u svoj damski odgoj. Što je žena starija, to se više mora njegovati, kaže lijepa glumica. 

Naš fotograf ulovio ju je na zagrebačkom Cvjetnom trgu u kombinaciji s kojom zasigurno nema zime. Crne kože hlače kombinirala je s bundom i šubarom, a look zaokružila popularnim čizmama - kaubojskim modelom u lakiranoj verziji. Iako je ranije rekla da su cipele s visokom potpetiom neizostavan dio njezinih kombinacija, ovakav model može biti savršena, ležerna zamjena. 

Mila jako dobro zna da je crveni ruž vječni klasik u kozmetičkoj torbici pa je svoj dnevni make up upotpunila njime, a stvarno joj dobro pristaje! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".