Pripazite što nosite - ovi su komadi definitivno out

Na popisu je i jedan komad kojeg se svi jako teško odričemo!
Vidi originalni članak

 

Crno od glave do pete

Ne morate ništa reći - i nama su all black kombinacije najdraže od svih, no dajmo ipak priliku bojama! Tamne kombinacije ostavite za tmurne, zimske i jesenske dane te pogledajte kakvo su šarenilo boja dizajneri pripremili za ovu sezonu. Hint: na mjesto pastelnih došle su jarke boje!

via GIPHY

Haljine koje izgledaju poput donjeg rublja

Ne kažemo da su slip haljine izašle iz mode, već da se više ne nose samostalno! Naime, popularno ih je kombinirati s majicama i košuljama koje se nose ispod. Definitivno odlično rješenje za posao, na koji ih inače ne možemo nositi! 

Skinny traperice

O kraju ere skinny traperica bruji se već neko vrijeme, a i statistike govore kako je njihova prodaja značajno pala! I dok je prije bilo teško pronaći idealan model, sad je još teže, s obzirom na to da su na mjesto skinny modela došli oni širokih nogavica. 

Resice, flanel i grunge stil

Boho stil dominirao je nekoliko sezona, no na njegovo mjesto sad je došla elegantna ženstvenost koja uključuje jednostavne i čiste linije.  Ako ste i dalje za boho, odaberite maxi haljinu, učvrstite je s glomaznim remenom, a na noge obujte natikače

via GIPHY

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".