Printevi kojima ne možemo odoljeti

Već je svima jasno da su printevi neizostavni ove sezone, a osebujnim printevima poznate britanske robne kuće malo tko može odoljeti, pogotovo nakon suradnje s brendom Uniqlo.
Vidi originalni članak

Britanska robna kuća Liberty poznata je po svojim osebujnim printevima kojima ne mogu odoljeti modni znalci,  a nedavno se odlučila baciti i na osvajanje mlađe publike suradnjom s brendom Uniqlo.

Kolekcija od trideset komada odjeće sadrži fenomenalne printeve izišle iz Liberty radionice, a kampanja oduševljava kreativnošću.

Robna kuća Liberty smještena je u Regent Streetu u West Endu i sinonim je za nepogrešivu estetiku, a čak i najizbirljiviji kupci tamo mogu pronaći luksuzne i egzotične proizvode, dok je japanski brend brend Uniqlo poznat po mladenačkoj trendy odjeći po pristupačnim cijenama

Rezultat suradnje robne kuće Liberty i brenda Uniqlo izvrsni su odjevni komadi na koje rijetko tko može ostati ravnodušan, a i nas su osvojili na prvi pogled te bismo ih rado voljeli vidjeti u svojoj kolekciji ove sezone.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".