Princeza od Walesa zamijenila omiljene salonke za trendi balerinke, a cijeli look je jednostavno za prepisati

Iako se češće viša u štiklama, pogotovo u stilu salonki, Kate Middleton ovoga puta odlučila se za stajliš balerinke koje su u posljednje vrijeme ponovno izrazito popularne.
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa poznata je po svojoj odanosti salonkama, točnije Romy stilu Jimmy Choo cipela, koji je nosila bezbroj puta tijekom godina. No, u zdanjem je pojavljivanju Kate Middleton svoje omiljene štikle zamijenila još jednim trendi cipelama – balerinkama.

I dok su poznate zvijezde u posljednje vrijeme nosile balerinke iz Chanela, Miu Miu i The Row, Kate je odabrala par šiljastih ravnih crnih balerinka od antilopa iz Bodena, popularnog brenda koji je dugo bio jedan od njezinih omiljenih, za posjet Baby Bank u Windsoru. Balerinke je uparila s blejzerom s dvorednim kopčanjem marke Reiss, bijelim topom sa širokim izrezom i crnim skraćenim hlačama, dovršavajući izgled zlatnim naušnicama i ogrlicom Danielle Draper.

Iako se Kate češće viđa u štiklama, balerinke joj nisu strane, kako piše Vogue. Prije deset godina, princeza je redovito viđana u svojim francuskim cipelama s debelim potplatom, a kasnije je dodala par dvobojnih ravnih cipela Camille Elphick u svoju garderobu na Royal Charity Polo Cupu u rujnu.

S obzirom na Kateinu sklonost ponovnom nošenju klasičnih stvari iz ormara, ne bismo se iznenadili da njezine Boden balerinke budu u velikoj rotaciji u mjesecima koji dolaze.

Najbolje sandale na visoku petu za sezonu vjenčanja i ljetnih partyja:

FOTO: Zara Kožne sandale s visokom petom 49,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale s potpeticom i na vezanje 35,95 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom i lancem s apliciranim štrasom 59,95 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom i zakovicama 49,95 EUR FOTO: Zara Sandale s remenčićima i blok potpeticom 35,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale sa širokom potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Prozirne sandale s potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Sandale s blok petom 17,99 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom i remenčićima 39,95 EUR FOTO: Zara Sandale na visoku petu sa perjem 55,95 EUR FOTO: Zara Sandale od vinila sa širokom potpeticom 19,99 EUR FOTO: Zara Sandale s remenčIćima s potpeticom 29,95 EUR FOTO: Zara Kožne sandale s visokom potpeticom i ukrasnim lancem 49,95 EUR FOTO: Zara Vinilne sandale s visokom potpetiom 39,95 EUR FOTO: Zara Metalik kožne sandale na visoku petu 59,95 EUR

Oduševila u crno-bijeloj kombinaciji: 'Pratim trendove, ali ima puno toga što ne bih nosila, pogotovo nešto što svi nose'
Najpraktičniji odabir za svaki dan: Kombinezoni kojima ćemo rado zamijeniti haljine u ormaru
Najbolji puderi za kožu sklonu aknama koji pružaju savršenu zaštitu i ne ostavljaju 'cakey' efekt

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".