Princeza od Walesa poslovnu je kombinaciju zaokružila izvrsnim Chanelovim blejzerom iz devedesetih godina

Crne hlače i salonke od brušene kože zaokružila je blejzerom od tvida u kraljevsko plavoj boji
Vidi originalni članak

Čini se kako je i Kate Middleton ljubiteljica vintage komada. Princeza od Walesa to je pokazala već ranije ove godine, na turneji po Karibima u ožujku, no ovih je dana pokazala svoje najbolje vintage izdanje do sada, prema pisanju Voguea. Odabrala je jaknu od tvida s prepoznatljivim Chanel potpisom, koja datira iz 1995. godine.

S vintage Chanelom ne može se pogriješiti. Izbor Kate Middleton bio je blejzer u kraljevsko plavoj nijansi, na dvostruko kopčanje i crni obrub. Kombinirala ga je s klasičnim hlačama trapez kroja i salonkama od brušene kože. Vogue je ovaj izbor opisao kao nenamtljiv, ali chic, kao i ostale odjevne kombinacije koje princeza od Walesa bira za poslovne kraljevske posjete. 

Na spomenutoj kraljevskoj turneji po Karibima nosila je crvenu Saint Laurent jaknu koju je nosila još u studentskim danima, a imali smo je tada prilike vidjeti i u haljini iz pedesetih godina prošlog stoljeća, iz Williow Hilson Vintagea. Tu je i narančast torba s perlama iz šezdesetih godina, koju je odabrala za vrijeme posjeta Jamajci. 

Iako je Kate poznata po ponavljanju odjevnih kombinacija pa je prati i titula "kraljice recikliranja", Vogue piše kako je odlično vidjeti da garderobi dodaje i vintage komade, kao i brendove usmjerene na modnu održivost u proizvodnji. 

 

Fantastično izdanje Đurđe Tedeschi: Midi haljinu i gležnjače upotpunila je efektnom torbom i svojim zaštitnim znakom - kapom

Kad se spoje gležnjače, sportska majica, kožnjak i kultna torba... Maja ima nepogrešiv stil i svaki nas put osvoji outfitom

Ove sezone možete isprobati frizuru koja je osvojila TikTok, a i frizeri je ističu kao jedan od hit izbora

Simpatična studentica odlično kombinira kožne hlače: 'Neutralne nijanse su mi omiljene, a volim ih razbiti živom bojom ili uzorkom'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".