Princeza Leonor za 18. rođendan izabrala sjajno bijelo odijelo, a kraljica Letizia plavu haljinu s potpisom Caroline Herrere

Za službene ceremonije, kraljica Letizia nosila je plavu Carolina Herrera haljinu, prvi put nošenu tijekom prošlogodišnjeg državnog posjeta Njemačkoj.
Vidi originalni članak

Leonor, princeza od Asturije, prije šest dana proslavila je svoj 18. rođendan, označavajući veliku prekretnicu na svom putu kao nasljednice španjolskog prijestolja. Proslava je započela ceremonijom polaganja prisege u španjolskom parlamentu u Madridu, gdje je princeza Leonor obećala vjernost španjolskom ustavu. Ceremoniji su nazočili njezini roditelji, kralj Felipe VI i kraljica Letizia, te njezina mlađa sestra infanta Sofia.

Princeza je odisala samopouzdanjem u bijelom odijelu na dvostruko kopčanje marke Sastreria Serna, prljavo bijelim kožnim štiklama marke Lodi i dijamantnim naušnicama. Nosila je kosu skupljenu u uglađeni niski rep, povučen unatrag s državnih medalja i ovratnikom Kraljevskog i istaknutog španjolskog reda Carlosa III. na vratu.

Za službene ceremonije, kraljica Letizia nosila je plavu Carolina Herrera haljinu, prvi put nošenu tijekom prošlogodišnjeg državnog posjeta Njemačkoj. Personalizirala je svoju odjeću ukrasivši je Bulgari naušnicama od akvamarina i dijamanata, za koje je rečeno da su bili dar luksuznog talijanskog draguljara povodom rođenja princeze Leonor.

Kasnije je dodala smeđi kaput s krznenim ovratnikom Carolina Herrera dok se pridružila svojoj obitelji u šetnji kako bi pozdravila članove javnosti koji su se okupili ispred Kraljevske palače kako bi prenijeli svoje rođendanske želje Leonor.

Magazin DIVA STYLE na svim kioscima za 5 eura. U njemu ćete pronaći i veliki intervju te ekskluzivni photosession s Anom Radišić: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Volite li klasiku, oduševit će vas kombinacija simpatične dame: 'Šešire nosim kroz cijelu godinu, imam ih 15!'
Zgodna studentica sjajno spaja sportsko i elegantno 'Štikle obožavam, a nikad ne bih nosila ravne suknje do koljena!'
Prošetala je tako dobru suknju da je ostatak outfita pao u drugi plan: 'Volim kombinirati klasiku i trendove'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".