Princeza Charlotte slavi svoj četvrti rođendan: Pogledajte nove preslatke fotografije!

Preslatka princeza razniježila je mnoge u novom nizu fotografija koje su objavljene podovom njezina 4. rođendana!
Vidi originalni članak

I dok svijet s nestrpljenjem iščekuje dolazak djeteta princa Harryja i Meghan Markle, još je jedno kraljevsko dijete ovih dana stavljeno u fokus. Naime, malena Charlotte, kći princa Williame i Kate Middleton, slavi svoj četvrti rođendan.

Fotografije uoči rođendana podijelila je vojvotkinja od Cambridgea na službenoj Instagram stranici i tako razgalila mnoge. 

Fotografije su nastale u travnju u palači Kensington njihova doma u Norfolku, a snimila ih je ponosna mama Kate Middleton. Preslatki vizuali prikazuju kako malena princeza uživa u prirodi sjedeći na travi. Malena se Charlotte na svakoj fotografiji slatko smiješi dok bezbrižno trče u prirodi.

Odjevena u cvjetnu plavu haljinu, kao i sivi džemper s kariranom suknjom, malena je princeza uistinu divan prizor, a mnogi su komentirali i kako neodoljivo podsjeća na svog oca, princa Williama.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".