Princ William i kralj Charles uskladili su se u klasičnim odijelima, no jednu stvar imali su potpuno istu

William i Charles zajedno su prisustvovali vojnim ceremnojima kojima je britanski monarh prenio ulogu pukovnika vojnog zrakoplovstva svom starijem sinu i nasljedniku.
Vidi originalni članak

Kralj Charles III i princ William zajedno su se pojavili na javnom događaju u Engleskoj - prvom otkako je britanskom monarhu u ožujku dijagnosticiran rak. Za ovu prigodu, otac i sin uskladili su se u odijelima, a jedan dodatak imali su poptuno isti.

William i Charles zajedno su prisustvovali vojnim ceremnojima kojima je britanski monarh prenio ulogu pukovnika vojnog zrakoplovstva svom starijem sinu i nasljedniku. Svečanost je održana u Centru vojnog zrakoplovstva u Stockbridgeu, Hampshire, u Engleskoj.

William je za tu prigodu izgledao dotjerano u tamnoplavom odijelu, bijeloj košulji, sjajnim crnim cipelama i tamnoplavoj kravati s bijelim i crvenim prugama. Charles je nosio svijetlo sivo odijelo, bijelu košulju, smeđe cipele i potpuno istu kravatu. Dodatno je dopunio džepnom maramicom u istim bojama kao i kravata i zlatnom iglom.

Službena primopredaja vojne uloge dolazi nekoliko dana nakon što je Buckinghamska palača objavila u izjavi koju je dobio Harper's Bazaar da je kralj odlučio preuzeti vojnu ulogu od mlađeg sina princa Harryja i dati je Williamu. Iako šokantna, vijest dolazi četiri godine nakon što se Harry povukao kao stariji član kraljevske obitelji kako bi se preselio u Kaliforniju sa suprugom vojvotkinjom Meghan i odgajao njihovo dvoje djece.

Sam vojvoda od Sussexa prošlog je tjedna svratio u London na svoj vlastiti događaj, proslavu godišnjice Invictus Games koje je sam pokrenuo, iako nije vidio svog oca jer je monarh navodno bio prezauzet.

Sanja Musić Milanović klasičnom plavom odijelu dodala je dozu chica uz jedan elegantan detalj
Lijepoj studentici prava savršeno pristaju popularne traperice i 'nespojive' boje
Jako zanimljiv odabir: Atraktivna dama nosi najneobičniji par obuće koji smo vidjeli na špici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".