Princ Louis slavi prvi rođendan i za tu prigodu mama Kate ga je fotografirala: Pogledajte fotke!

Kate je inače strastvena fotografkinja, a on na slikama izgleda stvarno divno i nama jako sliči na brata princa Georgea
Vidi originalni članak

Danas mu je prvi rođendan, pa mislimo da nema bolje prilike za ovako slatke fotografije" Njegovi rumeni obraščići i velike oči, očito je naslijedio od majke, a ako ćemo suditi po osmijehu čini nam se kako voli prirodu i provoditi vrijeme vani. Maleni princ pozirao je u obiteljskom vrtu u Norfolku. 

Daily Mail je izvukao retro fotografije njegove majke Kate iz osamdesetih, a njih dvoje nevjerojatno sliče. Zadnji put smo Louisa vidjeli na obiteljskoj božićnoj čestitci dok je još bio bebica u majčinom naručju, a sada već puže i presladak je. 

Iako ostatak kraljevske obitelji nije blagonaklono gledao na to da Kate koristi svoje fotograije kao službene za Kensingtonsku palaču, mi mislimo kako nitko to ne može odraditi kao mama! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".