Primjeri izvrsnog odijevanja u Saboru: Cijene klasiku, stalo im je kako izgledaju i mogu poslužiti kao primjer drugima

Svojim modnim odabirima poručuju da su svjesni da je odijevanje način komunikacije, prema suradnicima, instituciji i poziciji na kojoj se nalaze
Vidi originalni članak

U saborskim klupama uistinu se može naći dobrih kombinacija, primjer su oni koji cijene klasiku te s mjerom kombiniraju modne dodatke. Očito je nekima stalo kako izgledaju te mogu služiti kao primjer drugima. Također, time poručuju da su svjesni da je odijevanje način komunikacije i pokazivanja respekta prema ne samo ljudima oko njih, suradnicima, već i samoj instituciji te poziciji na kojoj se nalaze. Izdvojili smo neke od najboljih primjera.

Sabina Glasovac

Jedan od top trikova kako izgledati elegantno je – sličan ton od glave do pete. Ovdje je riječ o srodnim nijansama na raznim teksturama, od blago sjajnih do mat. Plisirane suknje u trendu su već neko vrijeme te se odlično slažu s čizmama visokih sara. Hit je i pletenina, a poslovno djeluje ona strukirane forme, koja silueti daje notu elegancije.

Margareta Mađerić

Smeđa boja nekad je bila simbol starinskih stilova, no danas je ona moderna i vrlo zahvalna u svijetu poslovnog odijevanja. Radi se o toplim tonovima koji odlično izgledaju na tekstilu poput satena, ali i na tankoj, finoj vuni. Dobar outfit koji je ujedno moderan, ali i poslovno zahvalan.

Marijana Puljak

Zahvalan, postojani biznis stil ima tek nekoliko ključnih elemenata, a to su sakoi, majice i bluze. Praktičan način odijevanja zapravo je baziran na capsule garderobi koja ima tek nekoliko formi u više boja te je kreacije lako kombinirati iz dana u dan. Ovo je definitivno poslovni stil kojeg ne treba mijenjati.

Majda Burić

Bijele košulje čine dobar dio biznis garderobe te su uglavnom jednostavne. No, tu su i razne kreativne, drugačije varijante koje su i dalje u okvirima poslovnog odijevanja. Detalji na ovratniku i rubovima su lijepi estetski moment, a i dužina je raznolika, ponegdje ona postaje tunika. Dobro izgledaju u kombinaciji s raznim tamnim hlačama, ovo je dobra formula.

Josip Aladrović

Ovo je jedan od boljih stilova u saborskim klupama, riječ je o odličnom plavom odijelu modernog kroja te pripadajućoj kravati. Briga o stilu očita je i u kombinaciji sa šalom, dok su boje usklađene. Klasična muška odijela baza su dobrog odijevanja u poslovnim i političkim krugovima. Kad je riječ o kravatama, kod njih nema puno dileme, super će biti one koje prate ton odijela te su ukrašene eventualno sitnim motivom.

Za njima su se na špici okrenuli baš svi! Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on ima genijalne tenisice

Kad u najjednostavnijem outfitu ukradeš pozornost: Financijska analitičarka ima odličnu modnu formulu za zimu

Simpatičnoj studentici super stoje traperice koje su u prošloj godini bile među najpopularnijima, a hit su i dalje

Parfemi do 500 kn koje Hrvatice vole: Ovo su najpopularniji mirisi u parfumerijama po pristupačnim cijenama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".