Prijeti joj zatvorska kazna: Bianca Censori Parizom prošetala u najkontroverznijoj kombinaciji do sad

Njen nedavni javni izlazak s Westom ostavio je mnoge šokirane i raspravlja se o njenom hrabrom modnom izričaju, koji bi mogao rezultirati pravnim problemima.
Vidi originalni članak

Bianca Censori, nova supruga poznatog repera i dizajnera brenda Yeezy, Kanyea Westa, opet je privukla pažnju javnosti svojim modnim izborima, ovaj put u Parizu. Njen nedavni javni izlazak s Westom ostavio je mnoge šokirane i raspravlja se o njenom hrabrom modnom izričaju, koji bi mogao rezultirati pravnim problemima.

Bianca je prošetala Parizom u možda najkontroverznijoj kombinaciji do sada, izazivajući rasprave na društvenim mrežama. Nosila je prozirne čarape ispod kojih nije imala donje rublje, a ispod kratke bunde nije nosila ništa. Njen nedostatak skrivanja intimnih dijelova tijela mogao bi je dovesti pod udar francuskih zakona o pristojnosti.

Iako Kanyeovoj 'muzi' možda nije strano izlaganje tijela u javnosti, njezin posljednji čin mogao bi izazvati probleme s francuskim dužnosnicima ako se utvrdi da je prekršila njihove zakone o pristojnosti.

Članak 222-32 novog kaznenog zakona, koji se primjenjuje od 1. ožujka 1994., propisuje: 'Namjerno seksualno prikazivanje pred očima drugih na mjestu dostupnom javnosti kažnjava se kaznom zatvora od jedne godine i novčanom kaznom od sto tisuća franaka [15.000 €]'

Golotinja sama po sebi nije istovjetna nepristojnosti, no zakonodavac je propisao: 'Optužba je formulirana na način da se isključuje mogućnost pokretanja postupka protiv osoba koje se bave naturizmom na za to određenim mjestima'.

Neki tvrde kako je Biancin modni izričaj povezan s novom kolekcijom luksuznog brenda Yves Saint Laurent u kojoj glavnu riječ vode prozinrni komadi koji otkrivaju intimne dijelove ženskog tijela. Drugi, pak, govore kako je sam Kanye West glavni stilist svoje supruge te joj on uvijek bira odjevne kombinacije u kojima se pojavljuje u javnosti.

Ovo nije prvi put da je Bianca riskirala probleme sa zakonom zbog svojih kombinacija i ponašanja tijekom zajedničkih odmora sa svojim suprugom.

Prošle godine, Bianca se izložila riziku novčane kazne od 10.000 eura i zatvora tijekom putovanja para u Italiju, gdje je hodala gotovo gola. Također , za Tjedan mode u Milanu i reviju brenda Marni, Bianca je odabrala crni body koji je nosila bez donjeg rublja, a uparila ga je samo uz ružičaste čizme.

Prema talijanskom Ustavnom sudu, može se izreći novčana kazna od 5.000 do 10.000 eura onome tko se izlaže na mjestu ili u blizini mjesta gdje su maloljetnici ili može biti kažnjen s četiri mjeseca do četiri godine zatvora.

Za jedan izlazak Bianca je nosila bež kombinezon bez grudnjaka, a u nekim trenucima je bila prisiljena prekriti bradavice crnom torbom preko tijela. Biancu i Kanyea također je istraživala policija nakon što su uhvaćeni u komprimirajućoj pozi tijekom odmora u Italiji.

Kanyeova supruga također je ranije ovog mjeseca nosila prozirni baloner bez ičega ispod dok je zajedno sa svojim mužem došla u glazbeni studio u Los Angelesu. Baloner je po sebi imao crne natpise koji su sakrili njezina prsa od pogleda, no intimne dijelove prekrivala je rukom.

U međuvremenu, krajem prošle godine, Bianca je nosila mnoštvo sve bizarnijih kombinacija, uključujući gole prozirne majice i srebrni bodi na uzice, a sve je kombinirala s ogromnim plišanim igračkama.

Bianca i Kanye vjenčali su se tajno u prosincu 2022., samo mjesec dana nakon što je Kanye finalizirao razvod od Kim Kardashian. No, od tada su se pojavile spekulacije o njihovom odnosu. Prijatelji Biance izražavaju zabrinutost da Kanye manipulira svojom suprugom, tvrdeći da njegovo ponašanje ukazuje na obrazac kontrolirajućeg ponašanja.

Prema izvorima bliskim paru, Kanye je navodno zabranio Biance korištenje društvenih medija kako bi je zaštitio od negativnih komentara, ali istovremeno objavljuje njene gole slike na svojem Instagram profilu. Ovo je izazvalo kritike na društvenim mrežama, pri čemu mnogi tvrde da Kanye koristi taktike kako bi dodatno izolirao svoju suprugu.

Još jedna stvar koja smeta mnogima na društvenim mrežama je to što je Kanye uvijek pokriven, obučen od glave do pete, a nekad i s pokrivalima za glavu, dok je njegova supruga gotovo gola na svakom njihovom pojavljivanju u javnosti. Mnogi tvrde da je to još jedan način na koji Kanye kontrolira svoju suprugu.

'Volim kombinacije crne i plave, to su riskantne kombinacije, ali meni se baš sviđaju'
Našoj dizajnerici Kristini Burji ljubičasti baloner tako dobro pristaje da ostatak kombinacije pada u drugi plan
Stiže treća sezona popularne serije I tek tako..., a vijest oko lika Che Diaz posebno je razveselila mnoge

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".