Prije su ih svi nosili na plažu zbog pristupačne cijene, a danas ih Gucci ima u kolekciji, i to za - 3000 kuna!

Ponudili su ih u kolekciji još prije 4 godine, a među novim modelima za ovu sezonu ponovno su predstavili gumene modele čija je cijena 400 eura!
Vidi originalni članak

Gumene sandale jedan su od onih modela koje smo svi imali u kolekciji. U vrijeme Jugoslavije nosile su se masovno jer su bile jeftine i praktične, a tada ih je proizvodila splitska tvrtka Jugoplastika. Budući da trendovi dolaze, odlaze i ponovno se vraćaju, tako je i s ovim gumenim, tzv. ribarskim sandalama koje su, prije svega, bile rezervirane za plažu i odlazak na more. 

U svojoj ih je kolekciji još prije četiri godine ponudio Gucci, kad smo i pisali o tome. Tada su mnoge kupce iznenadili modelom s prepoznatljivim Gucci logom, čija je cijena tada bila oko 3600 kuna. I u novoj kolekciji predstavili su slične modele - u crnoj, prozirnoj, ružičastoj i ljubičastoj varijanti. Njihova je cijena na službenoj Guccijevoj stranici 400 eura, odnosno nešto više od 3000 kuna. 

Na prednjoj strani sandala nalazi se Gucci znak, a remenčić na peti krasi Gucci natpis. 

Inače, prije par tjedana pisali smo kako ćemo u ljetnim mjesecima svuda viđati tzv. ribarske sandale, odnosno model kakvog je predstavio i Gucci. Iako je mnogim dizajnerima u fokusu kožni model, u ponudi se mogu pronaći i ovakve gumene, odnosno plastične varijante. Predstavili su ih i dizajneri na modnim pistama pa tako ribarske sandale možemo pronaći u kolekcijama The Rowa, Marnija, Gabriele Hearst, Guccija, Prade... Za dizajnerskim komadima ne kaskaju ni oni pristupačniji pa su omiljeni high street dućani ponudili svoje verzije ribarskih sandala. 

Gucci je osim gumenih sandala, u novoj kolekciji predstavio i gumene natikače koje izgledom podsjećaju na popularne Birkenstock sandale, a njihova je cijena 460 eura i dolaze u nekoliko ljetnih boja. 

 

Česta je gošća naše street style rubrike: Pokazala je kako s lakoćom kombinira klasiku i trendove

Zgodnoj brineti odlično pristaje pripijena haljina u jednoj od najpopularnijih boja sezone

U nekoliko sekundi do volumena u kosi: Kažu da funkcionira čak i na jako tankoj kosi, trebate samo fen i češalj

S razlogom je zovu "kraljicom recikliranja": Kate Middleton pojavila se u haljini koju je nosila na krštenju princeze Charlotte

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".