Prije nego krenete pospremati ormar, postavite si ovih pet pitanja!

Veliko spremanje ormara nije nimalo jednostavan zadatak!
Vidi originalni članak

Kišni dani idealni su za raspremanje i čišćenje ormara, a mi vam donosimo nekoliko pitanja koja si trebate postaviti prije nego što se odlučite na ovaj veliki korak! 

Volim li uopće ovaj odjevni komad? 

Prvi korak je otvoriti ormar i baciti sve komade koji vam padnu napamet kad si postavite ovo pitanje - u svakom ormaru postoje komadi koje baš nikad ne nosite, ali ih se istovremeno nikako ne možete riješiti. To je glupo i najbolje ih je odmah baciti jer ih sigurno nećete poželjeti jednom nositi... 

Hoću li ijednom stati u ovo? Sigurna sam da da! 

Sve one odjevne komade koje ne možete nositi i za koje ste sigurni da ih nećete nositi bacite odmah jer će se samo "povlačiti" po ormaru, a zapravo ih baš nikad nećete odjenuti! 

Trebam li ovo baciti ili?

Umjesto da odjeću bacite u smeće - darujte je! Ukoliko je nećete darovati u humanitarne svrhe, utoliko možete otići u high street trgovine gdje možete čak dobiti i popust koji se iskoristi prilikom sljedeće kupovine! 

Po kojem redu trebam posložiti komade u ormaru?

Vjerujemo da svaki put kad čistite ormar, pokušate ga posložizi po nekom redu - po boji, po odjeći za doma ili za izlaske, po krojevima... Umjesto da slažete na taj način, složite ih po tome što najčešće nosite i po tome koji su vam omiljeni komadi u ormaru jer će i jutarnje odijevanje biti jednostavnije! 

Woow, odlično sam ovo napravila - vjerojatno nikad više neću trebati spremati ormar, zar ne?

Iako vam se čini da ga, nakon što ste ga jednom pospremili, više nećete trebati spremiti, to je potpuno pogrešno s obzirom na to da će novo pospremanje trebati vjerojatno već za dva mjeseca. Pronađite vremenski rok koji vam odgovara i držite se toga 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".