Prijateljice u odličnim izdanjima i na visokim petama raspoloženo su prošetale Cvjetnim trgom

Osmijeh je najbolji modni dodatak
Vidi originalni članak

I najjednostavnije casual kombinacije uz efektnu obuću poprime totalno novi look. Ove dvije nasmijane djevojke zagrebačkim su centrom prošetale u odličnim svakodnevnim kombinacijama koje su vješto nadogradile crnim čizmama masivnih potplata. 

Plavokosa djevojka odjenula je plave 'skinny' traperice koje je bojom uparila s preslatkim džemperom, dok je trendi crnom kožnom motorističkom jaknom upotpunila čizme iznad koljena koje su i ove zime apsolutni hit. Crvenom torbicom oko struka razvedrila je zagasite nijanse i odlično začinila cijeli outfit. 

Njezina prijateljica također se odlučila za svevremenski model traperica i kratki tamnoplavi džemper, a crnim kožnim gležnjačama i dvobojnom bombericom zaokružila je kombinaciju. Svom looku dodala je i bordo torbicu koju je pažljivo uparila s nijasnama na cool jakni. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".