Prijateljice u istom, efektnom modelu kaputa: 'Često se usklađujemo i idemo zajedno u šoping'

Odabrale su potpis domaćeg brenda Krie Design iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja
Vidi originalni članak

Tmurne jesenske i zimske dane možete razvedriti efektnim komadima u jarkim bojama, a kako to napraviti sa stilom, znaju modno osviještene prijateljice koje je na špici prošle jeseni fotografirao naš Goran Čižmešija. Matea Divić studentica je politologije, a Jana Lončarić studira diplomaciju.

Obje su odabrale vunene kapute s potpisom domaćeg brenda Krie Design, iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja. Djevojke kažu kako su im kaputi hit za zimu i njime su u outfite ubacile malo boje - Matea odabravši ljubičasti, a Jana kaput u kraljevsko plavoj boji. 

– Ciljano smo odabrale ove iste kapute u različitim bojama, ali inače svaka ima svoj stil. Prijateljice smo, često se usklađujemo i idemo zajedno u šoping – ispričale su za Divu Matea i Jana. Dodale su i da prate trendove, ali nikad ne bi nosile glomazne tenisice. 

Što se tiče elegantnije obuće, kažu kako visoke potpetice ne nose po gradu, već su one rezervirane za posebne prigode. 

Upečatljivom kaputu, Matea je dodala čizme na vezanje s prošivenim i zlatnim detaljima. Takve su čizme super dodatak kolekciji jer su nosive godine. Za još malo boje, tu je narančasta torba koja je odličan kontrast ljubičastom kaputu. 

Jana je išla na nešto ležerniju varijantu pa je odabrala visoke Adidas tenisice, a stajling je upotpunila crnom kožnom torbom, klasikom u svijetu torbi koji se lako kombinira i nosiv je iz sezone u sezonu. 

Novo izdanje Dive Style potražite na kioscima za 5 eura:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Teta Ruža postala je hit nove modne kampanje: 'Takvo iskustvo se mora doživjeti da bi se shvatilo što je to'
Ljubitelji klasike obožavat će stajling ekonomistice: 'Nikad ne bih nosila trenirku u kombinaciji sa štiklama'
Kate Middleton zablistala je u glamuroznoj crvenoj haljini, elegantnom plaštu i klasičnim salonkama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".