Prijateljice sa zagrebačkog Cvjetnog trga svima su zapele za oko

Ležerni outfit bez puno truda, ljeti je najbolje rješenje
Vidi originalni članak

Ove ljepotice isfurale su nekoliko najvećih trendova, a opet ostale vjerne sebi. Kratkokosa plavuša nosi cool suknju koja nam je odmah zapela za oko. Kombinacija vodoravnih i okomitih pruga i upečatljivih boja super je odabir za razigrane ljetne stylinge. U paru s običnom crnom majicom i jednostavnim sandalama ovaj styling kao stvoren je za šetnju gradom. 

I njena prijateljica nosi slične sandale samo s malo više detalja, a njena cvjetna mini haljina 'ziheraški' je ljetni izbor, a styling joj je zaslužio čistu peticu. Ove godine fashionistice su zaljubljene u ukosnice sa svjetlucavim kamenčićima i biserima, a i ona nosi dvije takve, koje su se u romantično izdanje baš dobro uklopile. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".