Prijateljice s Cvjetnog trga dokazale su da kombinacijom bijele košulje i traperica ne možete pogriješiti

Modno usklađene djevojke zablistale su na špici
Vidi originalni članak

Svevremenska kombinacija klasičnih bijelih košulja i traperica zaista je uvijek dobitna, pogotovo ako je riječ o 'mom' trapericama. Kao da su se dogovarale, dvije prijateljice prošetale su špicom u ovoj nepogrešivoj kombinaciji upotpunjujući je modnim detaljima svaka na svoj način.

Jedna se djevojka odlučila za maslinasto zeleni 'trench' baloner i svijetlosive koledžice brušene kože, a sivo-crnim ruksakom dala je svom outfitu casual štih. 

Njezina prijateljica izabrala je opušteniju varijantu uz bijele Nike tenisice s ružičastim detaljima i smeđu parku, a zagasito crvenom velikom torbom ostala je vjerna neupadljivim nijansama kombinacije.

Osim odjeće, ove dvije cure slažu se i oko odabira modnih detalja. Obje nose popularni okrugli model naočala s decentnim zlatnim okvirom.   

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".