Prijateljice Lara i Matea pokazale su najbolje od trendova: 'Puno se družimo pa se podsvjesno i uskladimo'

Frendice su izabrale ležerne kombinacije, a svaka ih je isfurala na svoj način
Vidi originalni članak

Početak travnja u znaku je tipičnih promjena vremena pa i dalje možemo uživati u omiljenim jesenskim favoritima u nešto laganijim odjevnim kombinacijama. A inspiraciju za ovaj vikend pronašli smo u kombinacijama dviju prijateljica sa zagrebačke špice.

Lara Katava modna je dizajnerica, a Matea Markanjević poduzetnica u Turizmu. Dvije simpatične dame ovih je dana naš Goran Čižmešija uhvatio u odličnim izdanjima kojima nosimo pronašli niti jednu zamjerku.

– Slučajno nam se dogodilo da obje imamo maslinasto, često nam se to događa, puno se družimo pa se podsvjesno i uskladimo – otkrile su za Divu.

Lara je prošetala nekoliko proljetnih trendova pa je tako odabrala popularne cargo hlače koje je uskladila uz klasičnu bijelu majicu i predimenzionirani sako. Stajling je dovršila genijalnim gležnjačama na visoku petu i vezanje maslinaste boje i torbicom s uzorkom koja je dodala dozu chica.

Matea se također odlučila za nešto ležerniju kombinaciju pa zelene, kožne hlače širokih nogavica uparila uz smeđi crop top i kožni baloner. Kod izbora obuće držala se jednostavnosti pa dodala bijele tenisice koje su odgovarale uz cool bijelu torbicu. 

Umjesto haljine, odaberite chic odijelo: Donosimo pregled najefektnijih modela za svečanije prigode!

FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara

Sjajno spaja jednostavnost i eleganciju: 'Nosim i uzorke, ali jednobojno mi je najpraktičnije za kombinirati'
Meghan i Harry snimaju dvije nove reality serije za Netflix: Doznali smo o čemu je riječ
Nina Badrić poznata je po odličnom stilu, a evo kako joj se stil mijenjao tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".