Priča se o rođendanskoj haljini Nine Badrić, posebnoj zbog upečatljivog detalja cvijeta

Nina je na rođendanskoj zabavi okupila brojna poznata lica i odabrala efektnu haljinu koja ne prolazi nezamijećeno.
Vidi originalni članak

Povodom 50. rođendana, Nina Badrić organizirala je rođendansku proslavu na koju su stigli brojni poznati gosti. U prvi plan odmah je došao Ninin modni izbor pa je za rođendansku proslavu odabrala malu bijelu haljinu, ljetnu alternativu legendarnoj little black dress.

Ninina je haljina odmah došla u modni fokus i na društvenim mrežama popraćena je nizom komentara. Mini-model ističe se predimenzioniranim cvijetom na prednjem dijelu, zbog čega odmah postaje statement komad u ormaru, kao stvoren za posebne prigode. Potpisuje ju popularni srpski dizajner Mihano Momosa.

Haljinu je kombinriala sa sandalama od vinila s efektnim ukrasom, a stajlingu je dodala i sjajnu ogrlicu koja je odličnu upotpunila cijelo rođendansko izdanje. Kod izbora frizure držala se jednostavnosti pa je kosu stilizirala u zalizani rep, s razdjeljkom na sredini, što je klasičan, no elegantan izbor za svaku svečanu prigodu.

Dama koja u modnoj igri uživa: 'Kombinacija nije preupadljiva, ali izgleda dobro i pomalo elegantno'

Iva Šulentić sjajno nosi klasiku s pomakom: Efektan top "krade" poglede, a hlače su modni spas na vrućinama, ako ne volite haljine
Jedno od izdanja Borne Kotromanić koje ne prolazi nezamijećeno: Haljina je posebna, no naglasak je na zanimljivim detaljima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".