Preživjela sam deset sati u prozirnim cipelama od PVC-a!

Novinarka Who What Weara nosila je hit cipele i odlučila ispričati kako je to zapravo bilo
Vidi originalni članak

Postoje dvije vrste "naked" ili "golih" cipela: one sandale s tankim remenčićima preko prstiju i oko gležnja u boji kože i plastične cipele na steroidima u kojima vam se potpuno vide stopala. Dok su prve klasika, ove druge apsolutni su "must have" i veliki trend, koji sam se prvo bojala probati, napisala je novinarka na Who What Wear

"Model koji mi je odmah zapeo za oči bio je s potpisom Maryam Nassir Zadeh. Oldchool model s niskom potpeticom od PVC-a s metalik dodacima, a zbog njih dobila sam i brojne komplimente. Nazovite me ludom, ali odlučila sam ih isprobati na najkaotičniji dan u Los Angelesu kako bi ih nosila prvi put. Ne to nije bio eksperiment, već sam predana modi." 

Kondenzacija!

Dan prije nego se novinarka odlučila na ovaj potez, pročitala je teks o tome kako plastične cipele loše utječu na zdravlje, ali nije se obazirala. I iznenađujuće, nakon deset sata i dalje nije bilo niti jednog žulja, a cipele su mnogo fleksibilnije no što se čine. Ipak takve su da ako su čak i mrvicu male, vjerojatno će biti vrlo neudobne. 
Ono na što nećete biti spremni je kondenzacija. Da, kondenzacija! Ako vam se stopala i najmanje znoje, to izgleda vrlo neprivlačno, pa sam ih skrivala većinu vremena, napisala je novinarka u članku. Zbog toga promijenila je cipele za večernje aktivnosti. 

Sve u svemu (uz mnogo komplimenata koje je primila), nosit će ih ponovno, vjerojatno s nekim cool čarapama ili samo par sati. Možda bi bilo dobro izabrati neki par koji više "diše". 

Ne morate izdržati 10 sati u ovakvim cipelama, ali bilo bi lijepo kada bi vam svadbeni make up izdržao barem toliko, evo kako:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".