"Cure po Beču ne hodaju tako napucane, a sredile smo se da se prilagodimo Zagrebu"

Došle su iz Beča u posjet Zagrebu i pritom pokazale odlične stylinge
Vidi originalni članak

Nasmiješene frendice iz zagrebačkog centra definitivno će vam uljepšati dan! Došle su iz Beča u posjet Zagrebu, a rado su pozirale našem Goranu Čižmešiji. 

Projekt menadžerica Dijana Galić na lijevoj je strani i nosi kaput iz H&M-a, haljinu i torbu iz Zare te cipele iz Grčke. Lisa Pichler također je projekt menadžerica, a cijela je kombinacija sastavljena od komada iz H&M-a i Manga. Skroz desno stoji knjigovotkinja Anđelka Biškić koja nosi jaknu iz Zare, majicu i čizme iz Massimo Duttija te no name suknju. 

Cure su Čižmešiji otkrile:

Sve tri smo iz Beča, došle smo posjetiti Zagreb pa smo se zato i sredile. U Beču se ljudi toliko ne sređuju, tamo je to sasvim nešto drugo, cure ne hodaju tako napucane. Moglo bi se reći da smo se malo prilagodile Zagrebu!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".