Prezgodne djevojke u mini džemper-haljinama plijenile su pozornost na Cvjetnom

Djevojke iz centra slične haljine isfurale su na dva odlična načina
Vidi originalni članak

Pletivo je u jedinstvenim izdanjima već preplavilo naše omiljene dućane, no zbog izrazito toplih dana, još uvijek čekaju svoju premijeru. Ipak, za one nestrpljive, ove dvije modno usklađene atraktivne djevojke sa špice pokazale su kako svoje pletene odjevne komade možete nositi već sada. 

Lijepe brinete prošetale su zagrebačkom špicom u zavodljivim jesensko-zimskim kombinacijama. Obje su se odlučile za mini džemper-haljine koje će ove zime biti apsolutni hit, a isfurale su ih na dva različita načina. Djevojka lijevo svoju je sivo-bijelu haljinu na rombove i voluminoznom dolčevita-kragnom izvrsno nadopunila sivim naboranim čizmama brušene kože, a romatičnu notu outfitu dodala je neodoljivom bijelom torbicom. 

Njezina prijateljica odjenula je haljinu jednakog kroja i materijala, ali u efektnoj pariško plavoj nijansi. Ona se pak odlučila za ravnu verziju čizama i obula odlične crne lakirane gležnjače na vezanje koje će ove zimske sezone zasigurno vladati modnom scenom, dok je decentnim modelom Louis Vuitton torbice izvrsno upotpunila outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".