Prezgodna brineta nosi modni dodatak koji malo tko odobrava: Kako joj stoji?

Točkaste soknice od tila hrabar su i kontroverzni modni dodatak. Jedni tvrde da su nedopustive, drugi ih dižu u nebesa
Vidi originalni članak

Mlada dama koju je ulovio naš fotograf dosta voli til, kojega je dvaput iskoristila u outfitu - kao nadsuknju i čarape. Odlučila se za dvobojnu kombinaciju, lila i crnu, koja joj paše na kosu i ten. Ovaj model haljine prilično je casual i sjajno bi stajao i na tenisice, no brineta se odlučila za crne sandale na blok petu, kojima je 'nadodala' točkaste soknice od tila. Efektan modni dodatak! Mnogi tvrde da čarape i sandale nikako ne idu te da su zajedno nedopustive, no odlični outfiti brojnih dama to itekako demantiraju.

U galeriji pogledajte najljepše točkaste komade iz naših dućana:

FOTO: Bershka 169 kn FOTO: Bershka 119 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 399 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 299 knn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 179 kn FOTO: Mango 449 kn FOTO: Mango 249 k

Atraktivna dama u plavoj svilenoj haljini ima najljepše društvo na zagrebačkoj špici
Savršena kombinacija za zadnje ljetne dane: Elegantna dama blista u stajlingu kojim ćemo se rado inspirirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".