Prevoditeljica Ivana uvijek nas oduševi stilom: 'Volim miješati različite uzorke, ne bojim se toga'

Ivana je ranije za Divu rekla kako ne voli brzu modu, nositi isto što i pola grada, već se okrenula odjeći šivanoj po mjeri, što je proces koji je jako veseli.
Vidi originalni članak

Ivana Ostojčić prevoditeljica je sjajnog smisla za modu koja je, osim što često gostuje u našoj street style rubrici pred objektivom Gorana Čižmešije, bila i zvijezda naslovnice Diva magazina. Ovog ju je puta naš fotograf ulovio u jednom zimskom izdanju, za koje Ivana i sama kaže da ga je odabrala jer je hladno.

– Odabrala sam toplije materijel da me ugriju. Dobila sam želju da se sredim jer neko vrijeme nisam izašla iz kuće. Volim po zimi nositi neku boju, barem na detaljima. Također, volim miješati različite uzorke, ne bojim se toga – ispričala je simpatična Ivana za Divu.

Ranije za Divu rekla kako za nju nema posebnih i manje posebnih prigoda, pa ni kada je u pitanju odijenje:

– Svaki dan je prigoda, uvijek treba jesti iz lijepih tanjura i piti iz finih čaša, kupiti si cvijeće pa se onda isto tako i odjenuti. To su sitnice koje čine život.

Ivana nam je ranije ispričala kako ne voli ciljani šoping, hodanje po dućanima, šušur, gužve i preglasnu glazbu:

– Ne sjećam se kad sam si zadnji put nešto kupila u nekoj od high street trgovina, ne volim brzu modu kao ni brzu hranu, ne volim nositi isto što i pola grada, a što će onda nakon nekoliko mjeseci završiti u smeću. Imam i etičkih i estetskih problema s time. S druge strane, posljednjih sam se godina potpuno okrenula odjeći šivanoj po mjeri i cijeli taj proces jako me veseli. 

Otkrila nam je i kako se ne premišlja dugo oko toga što odjenuti pa cijelo njezino spremanje za izlazak, skupa s odjećom, frizurom i šminkom stane u 15-20 minuta. 

– Zimi me uvijek spase dobri statement kaputi jer je praktički svejedno što imate ispod njih, a ljeti su to kombinezoni i haljine. Modni dodaci su ti koji uspiju svaku kombinaciju preokrenuti. Drukčiji nakit, obuća, torbica, šešir/kapa, šal, rukavice, i odmah se dobije drugi efekt – ispričala je prevoditejica fantastičnog stila.

U galeriji pogledajte što se ove zime nosi na zagrebačkim ulicama

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Izvrsna zimska kombinacija financijske analitičarke pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama

Koliko često treba mijenjati posteljinu? Redovitost je posebno važna za one s osjetljivom kožom

S olovkom do vizualno punijih usana: Slavni vizažist ima super trik kojeg voli i Hailey Bieber

Odvjetnik u outfitu bez greške: Klasičan stajling nadopunio je čizmama koje su pravi spas u zimskim danima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".