Prevladavaju bijela i crna boja: Ovo su najbolje odjeveni na drugom danu 76. Cannes Film Festivala

Ove godine obilježava se 76. izdanje Filmskog festivala u Cannesu, a mnoge zvijezde oduševile su na crvenom tepihu
Vidi originalni članak

Ove godine obilježava se 76. izdanje Filmskog festivala u Cannesu, a premijere filmova se s nestrpljenjem očekuju, uključujući novi film Wesa Andersona Asteroid City i Martina Scorsesea Killers of the Flower Moon. Cannes uvijek privlači neke od najvećih zvijezda iz cijele industrije, a ove godine očekuju se Scarlett Johansson, Elle Fanning, Natalie Portman, Cate Blanchett i druge kako promoviraju svoje nadolazeće projekte.

Filmski festival započeo je svečanim otvorenjem i premijerom Jeanne du Barry, kojoj je Elle Fanning prisustvovala u izvrsnoj haljini Alexandera McQueena izrađenu po mjeri.

“Vrijeme koje smo dijelili i umjetnost kojoj sam svjedočila u studiju McQueen London su uspomene koje ću zauvijek čuvati,” rekla je Fanning za britanski Vogue, koja opisuje konačni ishod kao “haljinu iz snova i umjetničko djelo."

Druga večer filmskog festivala bila je u znaku velikih haljina, a prevladavale su bijela i crna boja, jer su Gemma Chan i Viola Davis obje nosile haljine boje slonovače za premijeru filma Čudovište.

Viola Davis izgledala je božanstveno noseći Valentino haljinu koju je za nju posebno dizajnirao kreativni direktor Pierpaolo Piccioli, a cijeli look upotpunila je svojim prirodnim kovrčama te Chopard nakitom.

Britanska glumica Gemma Chan odlučila se za bijelu haljinu ukrašenu svjetlucavim paillettes s potpisom Louisa Vuittona. Broj s visokim ovratnikom uključivao je plašt do poda i strelice duž steznika. Look je upotpunila s dva para naušnica, prstenom i narukvicom, prekrivenim dijamantima. 

Noseći svoje pramenove u elegantnoj punđi sa šiškama, Gemmina je frizura podsjećala na frizuru legendarne Audrey Hepburn. Šminka je bila veoma galmuorzna uz odgovarajuće sjenilo, rumenilo i ruž za usne, sve u upečatljivim nijansama ružičaste.

Sara Sampaio, portugalska manekenka, izgledala je nevjerojatno u upečatljivoj narančastoj haljini od šifona s pernatim rubom. Zadivljujući odjevni predmet sadržavao je izrezani segment preko sredine i dramatičan šlep koji ju je pratio niz crveni tepih.

Nosila je svoju smeđu kosu zalizanu u chic punđu, završavajući izgled zlatnim naušnicama, a za make up, odlučila se za brončanu paletu koja je isticala njezine prirodne crte, uz potez golog ruža.

Anja Rubik za crveni tepih nije odabrala haljinu, već kombinaciju jednostavnih hlača ravnog kroja i svilenu bluzu otvorenih leđa te klasičnih crnih salonki. Crveni ruž je još jedan bitan detalj koji je doprinio da ova poljska manekenka bude modna zvijezda u Cannesu.

Američka manekenka, Grace Elizabeth, u crno-bijeloj, asimetričnoj haljini bez naramenica zadivila je na crvenom tepihu. Look je upotpunila crnim rukavicama sa šljokicama, plavom asimetričnom ogrlicom te odgovarajućim naušnicama.

Naomi Campbell odjevena u srebrnu Celine haljinu sa šljokicama s dubokim dekolteom i detaljima skupljene tkanine u struku. Njezina haljina u stilu 70-ih upotpunjena je blistavim Chopard narukvicama, naušnicama i Pepita 120 štiklama Alexandrea Birmana.

Imala je i Celine Triomphe sunčane naočalae i metalik clutch torbicu, Kada je riječ o frizuri, manekenka je ostala vjerna klasici i ostavila kosu ravnom.

Uma Thurman nosila je blijedoružičastu Dior Haute Couture haljinu s dramatičnim crvenim satenskim plaštom i odgovarajućom Chopardovom ogrlicom. Svoju plavu kosu skupila je u elegantnu razbarušenu punđu kako bi dovršila izgled.

Alessandra Ambrosio u haljini boje šljive s kapuljačom koja se spušta ravno u duboki izrez, koji je prekirven velikom dijamantnom ogrlicom. Vintage haljina Elie Saab strateški je ukrašena šljokicama koje bez napora ocrtavaju njezinu figuru. 

Agatha Maksimova u zadivljujućoj crvenj hajini s detaljima volana te odgovarajućim zlatnim nakitom.

Simpatične prijateljice u odličnim proljetnim kombinacijama: 'Često kupujemo iste stvari, a ponekad i razmjenjujemo odjeću'
Kombinacija crveno-crne dugo nije izgledala ovako dobro: 'Ovo sam odabrala da se razveselim obzirom na vrijeme'
Bombshell šiške novi su hit na društvenim mrežama, a odlične su za one koji ne žele drastičnu promjenu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".