Pretjerivanje ili? Beyoncé se uvukla u ružičaste tajice, no s outfitom nije pogodila!

Pjevačica je ipak pretjerala s trendom osamdesetih
Vidi originalni članak

Neki je smatraju jednom od ikona stila, dok je drugima njezin modni izričaj pretjerivanje. Međutim, jedno je sigurno - štogod odjenula, Beyoncé će izazvati pozornost, a upravo se to dogodilo s ovom odjevnom kombinacijom koju je podijelila s obožavateljima na Instagramu.

Pjevačica je, naime, sifurala trendove osamdesetih godina pa je kombinirala (pre)uske ružičaste tajice sa šarenom košuljom i šljokičastim salonkama, a ono što je definitivno bilo točka na i ove neobične odjevne kombinacije je torbica leopard uzorka. 

Iako svaki od ovih komada izgleda dobro i vjerujemo kako bi odlično funkcionirao sam za sebe, ovako na okupu jednostavno ne izgledaju dobro, već kao da se pjevačica pomalo zanijela s kombiniranjem trendova koji su obilježili osamdesete godine prošlog stoljeća. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".