Pretjerali? Odrubljene glave, zmajevi i zmije na reviji brenda Gucci

Mnogi kažu da je ovo najluđa Guccijeva revija do sada, gdje su se poigrali posthumanizmom i "hibridizacijom"
Vidi originalni članak

Okupljeni na reviji modne kuće Gucci na milanskom Tjednu mode, sinoć su imali što vidjeti. U posljednjih nekoliko godina, ovaj je brend vratio svoju nekadašnju popularnost, ali i svijet mode koji nekada zna biti jednoličan i bez puno iznenađenja, definitivno donio nešto novo. Ovaj put to su bile - odrubljene glave! Neki od modela u rukama su nosili replike svojih glava. (Ovo je rečenica koju na modnom portalu ne čitate tako često.)

Izgledaju jako stvarno, moramo priznati. A ako vam to nije bilo dovoljno, kao "modne dodatke" Gucci predlaže i mini zmajeve, zmije...

No, za Gucci ne možemo reći da su pretjerali... Ovo je jednostavno u srži njihova imena i samo oni mogu na modnoj pisti isfurati nešto ovakvo. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".