Prestižni magazin People Priyanku Chopru i Nicka Jonasa proglasio najbolje odjevenim parom!

Osim što je sklad i harmonija u njihovom odnosu jasno vidljiva gdje god da se pojave, ovaj se par izvrsno slaže i kada su u pitanju njihove odjevne kombinacije, a to potvrđuje laskava titula najbolje odjevenog para.
Vidi originalni članak

Indijska glumica Priyanka Chopra i američka pop zvijezda Nick Jonas bili su poznati po odličnim odjevnim kreacijama i prije zajedničkog pojavljivanja, a otkako ih viđamo zajedno, ne možemo ne zamijetiti usklađenost njihovih outfita. Tu usklađenost potvrdio je i časopis PEOPLE proglasivši ih najbolje odjevenim parom. 

Njihovi su stilisti različiti i zapravo se ne dogovaraju oko odjevnih kombinacija, ali "nakon probe oboje vole zaviriti u odabir onog drugog", komentirala je za PEOPLE Choprina stilistica Mimi Cuttrell.

Jonasov stilist Avo Yermagyan dodao je kako su zapravo oboje vjerni svojim individualnim stilovima, što na kraju pokazuje samo koliko su stvarno dobar spoj. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".