Preslatke Think Ink čestitke za Valentinovo morate imati!

Znate li koliko je ljubljenje zapravo dobro za vaše zdravlje?
Vidi originalni članak

Jeste li znali da ljubljenje smanjuje stres? Naime, brojna istraživanja potvrdila su da poljubac na nas djeluje opuštajuće i direktno snižava krvni tlak. Hormoni koji se luče tijekom poljupca, dopamin i endorfin, pak smanjuju osjetljivost na bol i izazivaju u nama osjećaj sreće. Osim toga, poljupcem možete djelovati u borbi protiv alergija, izgubiti i do 20 kalorija po minuti, a neka istraživanja pokazala su da vam redovito ljubljenje može produžiti život za nekoliko godina. Imajući na umu čitav niz zdravstvenih benefita, ali i činjenicu da se ljudi jednostavno vole ljubiti, kreativna ekipa iz domaćeg brenda Think Ink pobrinula se da to ne ostane samo na riječima i da se od ovog Valentinova počnete više ljubiti. Puno više.

Ako ste jedan od onih sretnika koji se već puno ljube i pucaju od zdravlja (iako ako nas pitate, poljubaca nikad dosta!), u ponudi Think Ink-a pronaći ćete još nekoliko neodoljivih ljubavnih čestitki kojima ćete svojoj posebnoj osobi sigurno uljepšati dan. Think Ink čestitke potražite u BIPA prodavaonicama dljem Hrvatske, a novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".