Preslatka trudnica sa zagrebačkog Cvjetnog trga skroz nas je oduševila!

Simpatični duo prošetao je špicom i odmah nam zapeo za oko
Vidi originalni članak

S prugicama nema greške, ma kakva god prilika bila. Ova preslatka dama pokazala je kako jednostavan styling uvijek pali. Prugasta haljina koja izgleda poput običnog T-shirta i suknje, odlično joj stoji, a uparila ju je s klasičnim sandalama u nude varijanti i zlatnom torbicom. Ovakav praktičan styling odličan je za svaki dan, posebno na visokim temperaturama. 

U društvu je muškarca koji, kao i mnogi drugi frajeri, nosi provjerenu ljetnu kombinaciju - košulja, kratke hlače i cool cipele. Uz odlične retro sunčane naočale zaokružio je cijeli styling i zaslužio same petice. Iako, ipak moramo priznati da nam je dama totalno slatka... Malo više od njega 😉.

Njegov styling odličan je za baš svaku priliku, pa i ako radite na mjestu gdje je dozvoljen nešto ležerniji pristup, ovako možete izgledati i u uredu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".