Preslatka mama i kći prošetale odlične ljetne stajlinge: 'Čak i nemamo sličan ukus, Oliva je počela sama birati kombinacije'

Zgodnu mamu i malenu Olivu na špici je fotografirao naš Goran Čižmešija, a one su mu ispričale par detalja o svojim kombinacijama.
Vidi originalni članak

Vruće temperature i tople ljetne dane iskoristile su za šetnju špicom i zgodna mama Ivana Marković i njezina dovogodišnja kći Oliva, koji su u gradu našem fotografu Goranu Čižmešiji pozirali u super kombinacijama i otkrili par detalja o svojem stilu. Softverska inženjerka nam je ispričala da voli svijetle boju jer ju je najlakše kombinirati i u njoj se najbolje osjeća.

- Ove kombinacije smo odabrale jer je vruće. Preko ljeto najčešće nosimo svijetle boje, ali se ne usklađujemo kad idemo zajedno van, sve je to spontano. Čak i nemamo sličan ukus, Oliva je počela sama birati svoje kombinacije, ali ovu danas sam joj ja odabrala - ispričala nam je simpatična dama.

Savršeno chic ljetnu haljinu kombinirala je s upečatljivim sandala s debelim džonom, modelom koji je uvijek dobrodošao u ormaru, šeširom i efektnim nakitom, a stajlingu je dodala i cool torbicu i sunčane naočale.

Oliva je također odabrala svijetle nijasne, ali za ljetnu šetnju gradom ovog puta odabrala je bijele kratke hlače koje je uparila s majicom cvjetastog dezena i valovima na rukavima. Kao i mama, dodala je odličan šešir te udobne sandale.

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Osvojila nas je simpatičnošću i stilom: 'Ako mi je nešto od trendova zanimljivo, to nosim, ali inače ih ne pratim'
Praktično, a jako chic: Od jednostavnih komada napravila je stajling koji nas je odmah oduševio
Recept za čokoladne browniese iz popularne slastičarnice koji su gotovi za manje od 45 minuta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".