Presladak par! Pjevačica i glumac osvojili su nas svojom pojavom i stilom

Sara i Lujo pozirali su našem Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Sara Spinčić je pjevačica, a Lujo Kunčević glumac. Naš ih je fotograf fotografirao u zagrebačkoj Preradovićevoj i odmah su nam popravili dan

Nosim no name jaknu, hudicu i hlače H&M, a tenisice su Nike. Ovo sam odjenuo na brzinu jer je Sara ranije završila probu s Bebekom (Željkom), pa sam hitno morao izaći iz kuće da se s njom nađem i ovo je prvo što sam odjenuo nakon što sam izašao iz tuš kabine. Kad idemo van, onda se odjenemo po sistemu da ona odjene što ona želi, a ja odjenem isto što ona želi. Tek smo friško u vezi i meni je skroz ok da mi Sara kaže što da nosim jer se ne kužim u modu i super mi je kad me cura stilizira, rekao je Lujo.

Nosim baloner Zara i haljinu koju je mama kupila u Kolnu prije 20 godina, torba je Aldo, a tenisice Adidas. Obično Luji radim kombinacije od postojećih stvari koje ima u svom ormaru, moglo bi se reći da sam njegova stilistica, ali ne namjeravam mu mijenjati dosadašnji stil, rekla je Sara.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".