Prepisujemo modne ideje djevojaka čiji stil volimo: Znaju kako ovog proljeća kombinirati odijelo uz tenisice

Neki ga vole, neki ga preskaču, no kojem god timu pripadali, morate priznati kako je ovo jednostavan i praktičan način da se poštuje dress code, a istovremeno se zadrži doza opuštenosti, praktičnosti i udobnosti
Vidi originalni članak

Pri pomisli na odijelo, prva ideja kad je u pitanju odabir obuće svakako su elegantne salonke ili formalne mokasinke ili cipele. Međutim, kako se posljednjih nekoliko godina "ruše" neka ustaljena modna pravila, tako se kombiniraju stroži komadi s onim ležernijim pa dolazimo do odličnog spoja odijela i tenisica

Neki ga vole, neki ga preskaču, no kojem god timu pripadali, morate priznati kako je ovo jednostavan i praktičan način da se poštuje dress code ako je riječ o sastanku ili poslovnoj situaciji, a istovremeno se zadrži doza opuštenosti, praktičnosti i udobnosti. Odijelo je postalo jedna od omiljenih proljetnih uniformi, što potvrđuju i noviteti u popularnim high street dućanima, ali i odjevne kombinacije u uličnoj modi i na društvenim mrežama kojima se rado inspiriramo. Klasičarke će uživati u sivim i bež nijansama, a ljubiteljicama boje bit će teško pronaći samo jednog favorita u ponudi kojom dominiraju jarke i pastelne boje.

Ako nemate ideje kako kombinirati odijelo u casual varijanti, možete se inspirirati našim djevojkama čiji stil volimo i modne ideje rado prepisujemo. 

Tako su nam nedavno zapela za oko matchy-matchy izdanja Pamele Smoljanić i Dore Predojević, kad su prijateljice pozirale u zelenom, odnosno ružičastom odijelu. Osim minijaturnim torbicama, obje su kombinacije nadopunile tenisicama. Pamelin izbor bio je klasičniji bijeli model, dok se Dora odlučila za tzv. dad sneakers.

Sličnu modnu formulu odabrala je i Matea Miljan Rafaj i na druženju s prijateljicama zablistala u efektnom žutom odijelu. Žuta je jedna od hit proljetnih boja, a odlično izgleda kad se kombinira s dva modna klasika - bijelim tenisicama i crnim korzetom, komadom koji ovog proljeća dolazi u prvi plan. 

Nismo zaboravile ni na ljubiteljice uzoraka koje će "na svoje" doći s kombinacijom Kristine Prgić. Istaknula se u kariranom odijelu, a s obzirom na to da odijelo ima statement prizvuk, ostatak outfita bio je smireniji pa je izabrala bijele tenisice i top.  

 

Cjenovno pristupačni, a učinkoviti: Na ove šampone za kosu vrijedi obratiti pozornost jer ih mnogi hvale

10 mirisnih favorita koji će oduševiti i one koji floralne mirise baš i ne preferiraju

Par očitao lekciju iz stila: 'Danas je krasan proljetni dan za šetnju jednog bračnog para i uz to idealno pašu svijetle boje'

Poslovno izdanje u kakvom je još nismo vidjeli: Umjesto balonera ili laganog kaputa, Sloković bira šuškavac

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".