Premijerno za naše čitateljice: darujemo 50 Clinique 2in1 makeup removera jer slavimo 50 tisuća fanova!

Budite prve i isprobajte novitet koji uskoro dolazi na hrvatsko tržište!
Vidi originalni članak

Clinique 2in1 make up remover novi je čistač lica koji uskoro dolazi na kozmetičko tržište, a mi smo odlučili iznenaditi naših 50 vjernih čitateljica za 50 tisuća fanova na Facebooku! Naime, 50 će sretnica imati priliku biti prve u Hrvatskoj koje će isprobati novi čistač lica u pakiranju od 150 ml koji potpisuje ugledni američki kozmetički brend - Clinique

Ova učinkovita, ali istovremeno nježna formula uspješno uklanja šminku, a nije joj potrebno ispiranje. Kako biste i vi bile jedna od sretnica koja će isprobati ovaj novitet na tržištu, odgovorite nam na pitanje "Moja beuty rutina nezamisliva je bez...?", a odgovore s podacima možete poslati do 1.kolovoza. 

Sretno! 

 

Fill out my online form.
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".