Prema novim kolekcijama u dućanima, ovo su najchic boje koje će se nositi ovog ljeta

Bilo da idete na plažu, na ljetno vjenčanje ili jednostavno uživate u toplom vremenu, ove trendi nijanse morate imati u svom ormaru
Vidi originalni članak

Iako se po vremenskoj prognozi tako ne čini, kalendarski, ljeto nam je sve bliže. I sada je pravo vrijeme da obnovite svoju garderobu i pripremite se za dolazak visokih temperatura, a mi vam donosimo pet boja koje će biti najpopularnije ovog ljeta.

Od jarkih nijansi do nježnih pastelnih, ove su boje tu da ostave dojam i podignu vaš modni stil. Bilo da idete na plažu, na ljetno vjenčanje ili jednostavno uživate u toplom vremenu, ove trendi nijanse morate imati u svom ormaru, kako piše Who What Wear.

Jarko crvena
Zapalite svoj ljetni look jarko crvenom bojom. Ova odvažna i strastvena boja savršena je za ljetno vrijeme. Bilo da se odlučite za lepršavu crvenu maksi haljinu ili par živahnih crvenih štikli, ova će nijansa odmah privući pažnju i odisati samopouzdanjem. Nakon što su zapalile modne piste za jesen/zimu 2022., vatreno crvene još uvijek nastavljaju biti hit u 2023. 

Crna
Da, možete nositi crno tijekom najtoplijeg doba godine, samo se svodi na pametno biranje odjeće. Obratite pažnju na lagani saten, tkaninu koja hladi i labave, prozračne siluete za nedvojbeno chic izgled koji funkcionira tijekom cijele godine. Klasična i bezvremenska, crna je svestrana boja koja nikada ne izlazi iz mode. Bez obzira nosite li malu crnu haljinu ili kombinezon, crna daje dojam sofisticiranosti i elegancije svakoj odjeći. To je savršena boja za one koji vole nenametljiviji, ali uglađeni izgled.

Kaki zelena
Prihvatite zemljane tonove ljeta uz kaki zelenu. Ova svestrana boja nadahnuta prirodom istovremeno je elegantna i praktična. Od kargo hlača do praktičnih jakni, kaki zelena dodaje dašak avanture i svestranosti u vašu garderobu. Dobro se slaže s neutralnim tonovima i može se odjenuti za svaku priliku.

Boja deve
Podignite svoj ljetni stil bezvremenskom elegancijom boje deve. Ovaj topli i neutralni ton odiše sofisticiranošću i dobro se slaže s raznim bojama. Bilo da se radi o jakni boje deve ili torbici boje deve, ova nijansa dodaje dašak profinjenosti i luksuza vašem kompletu.

Buttermilk žuta
Ponesite zraku sunca kamo god idete s buttermilk žutom. Ova nježna i kremasta nijansa žute savršena je za uljepšavanje vaše ljetne garderobe. Bilo da se radi o lepršavoj žutoj haljini ili paru žutih sandala, ova boja odiše srećom i optimizmom.

Stavite par kapi i miris će vas pratiti cijeli dan: Za ove parfeme kažu da su najdugotrajniji na koži
Zvijezda nove Dive je kreatorica biljnih terarija i dizajnerica nakita: 'Hrabri, pozitivno neposlušni i svoji ljudi stvaraju najljepše stvari'
Tajči je prije 33 godine nastupila na Euroviziji, a kultnu narančastu haljinu i dalje čuva u ormaru

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".