Prelijepa i samozatajna djevojka iz Sesveta za kojom luduje vojska obožavatelja

Ona je definitivno hit djevojka!
Vidi originalni članak

Nakon što je postala supruga Matea Kovačića, Izabel Andrijanić pod još je većim povećalom medija. Otkad je Kovačić došao u Španjolsku, ona je počela plijeniti pažnju njihovih novinara, no čini nam se kako je u svemu tome ostala jednostavna i samozatajna. Intervjue ne daje, a sve što možemo doznati vidimo kroz njezine objave na Instagramu, a na njemu ima čak 203 tisuća pratitelja! 

Ono što posebno volimo upravo su Mateo i Izabel skupa - bez obzira na brojne obveze i razdvojenost, njih su dvoje uspjeli očuvati svoju srednjoškolsku ljubav, a veže ih simpatična ljubavna priča kako su se upoznali - naime, Mateo je bio ministrant, a ona je pjevala u crkvenom zboru! Oboje su iz Sesveta, a obitelji im ondje još žive. Njihova svadba održana sredinom lipnja oduševila je sve koji su prisustvovali, a, između ostalog, bile su i zvijezde madridskog Reala.

Njezino odijevanje nešto je o čemu bismo mogli neprestano pisati. Ona je jedna od djevojaka koja će izazvati pažnju gdjegod se pojavila zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, no uvijek s naglaskom na iznimnu ženstvenost.

Prvi prvom pogledu na Izabel, ono što će vas definitivno očarati njezina je kosa - uvijek izgleda uredno i njegovano, a plavi je uvojci istovremeno čine prekrasnom i seksepilnom, ali i izazivaju pozitivnu zavist. Izabel se, kada god je u Zagrebu, frizira u jednom od najpoznatijih salona, Salonu Teuta. 

Osim što vjerno bodri Matea u svim njegovim uspjesima, ali i teškim trenutcima, Izabela se odlučila na pokretanje vlastitog biznisa. Naime, zajedno sa sestrom Ivanom osmislila je brend Lonilou, liniju obuće namijenjenu najmlađima. 

Ipak, najviše nam se sviđa to što je u toj popularnosti i životu kojeg mediji neprestano prate, ipak ostala jednostavna - ne voli se eksponirati, već dragocjene trenutke čuva za sebe, a ponekad ih i podijeli s radoznalim obožavateljima kojih je uistinu pozamašan broj! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".