Vanja Modrić zablistala u elegantnoj crno-bijeloj haljini te pokazala dizajnersku torbicu

S crno-bijelom kombinacijom nema greške!
Vidi originalni članak

Na sinoćnjem svečanom predstavljanju knjige 'Moja igra' Luka Modrić pojavio se u pratnji svoje ljupke obitelji, supruge Vanje, sina Ivana i kćeri Eme i Sofije koji su s ponosom popratili cijeli događaj. 

Posebnim je sjajem zablistala Lukina prekrasna supruga Vanja koja je za ovu prigodu odjenula elegantnu crno-bijelu haljinu A-kroja. Efektnu haljinu uparila je s decentnim salonkama i crnom Valentino torbicom. 

Vanja Modrić svojim jučerašnjim outfitom ostala je dosljedna svojim dosadašnjim profinjenim kombinacijama. Na javnim događanjima uglavnom smo je imali priliku vidjeti u potpuno bijelim, crnim ili nude nijansama koje su svaki put bile pun pogodak! 

Na svjetskoj premijeri dokumentarca o Lukinom suigraču iz Real Madrida, Sergiju Ramosu, pojavila se u potpuno bijeloj kombinaciji koju je podigla zlatnim sandalama i Yves Saint Laurent torbicom. 

Luka je prema časopisu GQ proglašen muškarcem godine, a Vanja je i tada u pratnji svog supruga briljirala odabirom prekrasne duge crne haljine s pastelnim detaljima te crnom trendi lakiranom torbicom.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".