Prekrasne mama i kći sa špice: 'Teško je reći što nikad ne bismo nosile jer, na kraju, kad-tad to i odjenemo'

Goran Čižmešija fotografirao je stajliš mamu i kćer čiji outfiti pršte bojama, baš onako kako volimo u ljetnim danima
Vidi originalni članak

Eva i Iva Krstanović su stajliš kći i mama čiji su nam super outfiti odmah zapele za oko. S divnim osmijesima rado su pozirale našem Goranu Čižmešiji koji ih je ulovio po povratku s mora u grad, a one su mu otkrile i nekoliko tajni svojeg stila.

- Vratile smo se s mora pa smo malo došle u grad. Kad pričamo o stilu, teško nam je reći što nikad ne bismo nosile jer, kad-tad, to na kraju i odjenemo, rekle su cure.

Eva, koja inače radi kao agentica za nekretnine, a već nas je na proljeće jednom oduševila svojim poslovnim outfitom rekla je kako je na slobodnom danu pa si je mogla priuštiti kombinaciju boja i uzoraka, kao i dužinu iznad koljena koja inače, kako sama kaže, nije primjerena njezinom poslovnom stilu. 

Stylish agentica za nekretnine nosi popularne tenisice koje se mnogima ne sviđaju, ali njoj baš dobro pristaju

Kad ju je Goran Čižmešija fotografirao u proljetnom izdanju, Eva je pokazala kako neobične tenisice, inače veliki trend među fashionisticama, mogu izgledati izvrsno u kombinaciji s trapericama i elegantnim sakoom. 

U galeriji potražite još genijalnih izdanja sa zagrebačke špice koje je zabilježio naš Goran Čižmešija:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Stylish mama nosi upečatljive natikače koje trendseterice ove sezone obožavaju; znamo gdje ih možete kupiti
Stylish mama i kći sa špice: "Mi smo uvijek, ali baš uvijek isto obučene! Ako mami nešto kupimo, to dobije i Elena"
Dame u ružičastom koje će vas osvojiti na prvu: "Imam pet godina i kad narastem bit ću znanstvenica, kao i mama"
Prekrasne mama i kći: "Prvo se ja obučem pa Lucija poželi odjenuti nešto slično po uzoru na mamu"

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".