Prekrasne frendice "razoružat" će vas svojim osmijesima i fenomenalnim odjevnim kombinacijama

Prije dvije godine fotografirao ih je naš street style fotograf, a njihovi su outfiti i danas baš dobra inspiracija
Vidi originalni članak

Uvijek volimo vidjeti lijepo odjevene frendice, pogotovo kad stajlinge upotpune divnim osmijesima, kako su to napravile Lucija Mrkonjić i Sara Stanić. Njih je, još u ožujku 2019. godine, fotografirao naš Goran Čižmešija, a sada smo se prisjetili outfita ovih studentica prava jer su nas njima skroz "razoružale". Genijalno su iskombinirale trendovske i klasične komade, a iako su ove kombinacije "prošetale" prije dvije godine, one su i dalje super inspiracija. 

- Gotovi su ispitni rokovi pa smo se sredile za šetnju gradom i uživamo u suncu. Upoznale smo se na faksu, a kako smo rođene sa samo danom razlike, u svemu smo slične, pa tako i u stilu kojeg volimo. Ne pratimo skroz trendove pa ne nosimo ni trendi uzorke. Moglo bi se reći da je naš stil jednostavan, pravnički - ispričale su cure tada i dodale kako u dnevnim prilikama najčešće biraju svijetle boje.

Jedna je dama uske traperice kombinirala s crnim efektnim čizmama i bluzom cvjetnih motiva, a stajling je upotpunila kaputom boje devine dlake, pravim klasikom u zimskom ormaru, i upečatljivom torbicom koja je osvježila cijelu kombinaciju.

Druga se dama odlučila za trapezice, model traperica koji volite ili ne, a svakako ga je dobro imati u ormaru jer imaju moć vizualno produžiti noge, a nosive su u različitim prigodama. Kombinirala ih je s bež dolčevitom i izvrsnim baby plavim kaputićem. ž

Ako i sami volite baby plavu boju, najljepše komade u toj proljetnoj nijansi izdvojili smo u galeriji:

FOTO: Arhiva Dive Zara, 99 kn FOTO: Arhiva Dive Zara, 149 kn FOTO: Arhiva Dive Zara, 229 kn FOTO: Arhiva Dive Zara, 199 kn FOTO: Arhiva Dive Prada, Matchesfashion, 550 eura FOTO: Arhiva Dive Loewe, Matchesfashion, 1850 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 59 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 19 eura FOTO: Arhiva Dive Dior, Matchesfashion, 300 eura FOTO: Arhiva Dive Christian Loboutin, Matchesfashion, 745 eura

Ono kad haljinu isfuraš kao sako: Odvjetnička vježbenica super je inspiracija za novi tjedan pred nama
Haljine do 199,90 kn zbog kojih jedva čekamo toplije, proljetne dane
Volite li crumble? Ako da, zasladite nedjelju složencem od jabuke koji nestaje za tren
Ovu tehniku bojanja kose frizeri su proglasili jako popularnom: Jednostavna za održavanje, a izgleda wow!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".