Prekrasna studentica i model u najpopularnijim trapericama koje ovog proljeća možete odabrati

Barbara se odlučila za trapezice, model kojeg volite ili ne, a svakako ga je dobro imati u kolekciji
Vidi originalni članak

Prijelazno razdoblje između zime i proljeća uvijek je u znaku genijalnih odjevnih kombinacija, a to je potvrdila i divna studentica i model koju je ovih dana na Cvjetnom trgu u Zagrebu fotografirao naš Goran Čižmešija. Barbara Kotarski pokazala je kako s klasičnijim komadima u neutralnim bojama složiti stajling koji ne može proći nezamijećeno.

- Iako često nosim sportski stil, s vremena na vrijeme volim se poigrati i elegantnijim stilovima i kombinacijama - rekla je Barbara. 

Barbara nosi traperice koje se ovog proljeća nalaze na listi najpopularnijih. Trapezice su se vratile u naše ormare još prije nekoliko sezona, no ovog proljeća naglasak je stavljen na njih, kao i na još nekoliko ležernijih i baggy modela s kojima skinny jeans pada pomalo u drugi plan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako mislite da su trapezice možda "prestrog" model, poslužite se Barbarinim trikom i birajte poderane modele, kao i modele "pohabanih" rubova, što će im dati ležeran prizvuk. Još jedan plus zašto je dobro imati trapezice u ormaru je i činjenica da imaju moć vizualno produžiti noge, pogotovo kad se nose u kombinaciji s gležnjačama ili cipelala s potpeticom. 

Studentica i model trapezice je kombinirala s bijelom bluzom i kaputom boje devine dlake. Riječ je o jednom od klasika u ženskom, ali i muškom ormaru bez kojeg je zima nezamisliva. Jednom kad ga dodate u ormar, možete biti sigurni da ćete ga nositi sezonama, a lijepo će nadopuniti baš svaki odjevnu kombinaciju. 

Barbarin su odabir neutralne boje, a dozu uzoraka dodala je kroz trend logomanije na dizajnerskoj torbi koja je super zaokružila cijeli outfit. 

 

U galeriji pogledajte što se na špici nosi ovog ožujka:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Franka nosi jednu od najcool jakni koje smo vidjeli na zagrebačkoj špici: 'Ne postoji nešto što ne bih odjenula'
Ono kad haljinu isfuraš kao sako: Odvjetnička vježbenica super je inspiracija za novi tjedan pred nama
Volite li crumble? Ako da, zasladite nedjelju složencem od jabuke koji nestaje za tren
Ne sviđaju se svima: Tajice kakve nosi Ana Radišić nekad su bile veliki hit, a sad se opet vraćaju u modu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".