Prekrasna Margot Robbie pojavila se u najneobičnijem izdanju do sad, a jednim detaljem posebno iznenadila

Glumica je zablistala i sa savršenim make up lookom koji potpisuje omiljena celebrity vizažistica Pati Dubroff.
Vidi originalni članak

Sinoć je održana londonska premijera filma "Birds of Prey" u kojoj glavnu ulogu ima Margot Robbie. Prekrasna glumica uvijek ukrade pozornost svojom pojavom, a drugačija nije bilo ni na premijeri kad se pojavila u elegantnoj odjevnoj kombinaciji koja nije mogla proći nezamijećeno.

Raskošnu večernju kreaciju potpisuje Dries Van Noten i riječ je o kombinaciji  iz kolekcije za proljeće 2020. Posebna je pozornost stavljena na gornji dio, top napravljen od perja koji je kombiniran s volumioznom crnom suknjom, a Margot je odabrala još jedan statement dodatak. Riječ je o rukavicama boje fuksije koje su osvježile all black kombinaciju. Za stiliziranje ove odjevne kombinacije zaslužna je stilistica Kate Young, dok je za make up bila zadužena omiljena celebrity vizažistica Pati Dubroff, kojoj australska glumica i inače povjerava brigu oko make upa za crveni tepih i glamurozna događanja

Pati Dubroff zaobišla je klasiku i, umjesto smokey eyesa ili linije crnog tuša, odabrala je sjenilo boje limete koje se savršeno uklopilo s nježno ružičastim rumenilom i ružem za usne, a Margotina prirodna ljepota još je jedanput došla u prvi plan. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".