Prekrasna Maja 'voli miješati sportsko i elegantno' i to joj uspijeva fantastično

Lijepu hrvatsku pjevačicu i glumicu fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Našu pjevačicu i glumicu Maju Bajamić na putu za probu za predstavu cabaret «Esprit de Paris» Mire Ungara svojim je objektivom uhvatio naš street style fotograf. Maja se pojavila u izvrsnom zimskom outfitu, a otkrila nam je i što sve čini ovu super kombinaciju.

Nosim jaknu Krie Design, majicu Stedman, suknju Naf Naf, ruksak Reebok i čizme iz dućana Moda In.

Ruksak je neizostavan dio outfita jer u danima kad ima probu, u njemu, kako kaže, nosi sve potrebno, od cipela, donjeg rublja, tekstova, hrane.

Uvijek dotjerana pjevačica podijelila je s našim Goranu i tajnu svog odličnog stila. 

Volim miješati sportsko i elegantno, udobno se osjećam u tome, a istodobno djelujem sređeno. Volim kombinirati puno različitih uzoraka i stilova, tako da nisam ograničena da su mi cvjetni uzorci rezervirani za ljeto, a karirani za zimu.

Maja je nedavno objavila i novu pjesmu i spot 'Suze i med' gdje je u vrlo elegantnom izdanju iznenadila mnoge. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".